II. ročník Pochodu Halasovým Kunštátskem (2016)

V sobotu 21.5.2016 se uskutečnil II. ročník Pochodu Halasovým Kunštátskem pořádaného Sportovním klubem Nýrov.  Pro účastníky, kterých se tentokrát sešlo rovných 136, byly opět připraveny pěší trasy v délkách 6,15,25 a 42 km. Nejmladšímu účastníku , který absolvoval pochod s rodiči, byly 4 měsíce, nejstaršímu pak DSC_1115_174 let. Slunečné počasí, které po celý den panovalo, přilákalo také mnoho turistů se svými psími miláčky.

Start a cíl pochodu byl na hasičském výletišti, kde bylo pro účastníky připraveno bohaté občerstvení  a kde také v odpoledních hodinách zpestřila program celého dne skupina R+R. Všichni účastníci byli po absolvování jedné z tras odměněni pamětním listem a upomínkovým butonem.

Sportovní klub Nýrov děkuje všem, kteří se pochodu účastnili. Poděkování patří také sponzorům (Město Kunštát, Obec Nýrov, BARVY A LAKY TELURIA Skrchov, KORA-VODOSTAVING Kunštát  ZDV Nýrov) za finanční dary, kterými akci podpořili, skupině R+R za hudební zpestření  a SDH Nýrov za zapůjčení výletiště.DSC_0017_1

Foto ke stažení zde