4. ročník Pochodu Halasovým Kunštátskem (2018)

V sobotu 19.5.2018 se uskutečnil již 4. ročník Pochodu Halasovým Kunštátskem pořádaného Sportovním klubem Nýrov.  Letošního ročníku se zúčastnilo rekordních 282 turistů všech věkových kategorií. Nutno dodat, že počasí nám opět přálo a po celý den panovalo slunečné počasí.Potěšilo nás, že se na pochodu začínáme setkávat se stálými účastníky, což jistě svědčí a rostoucí popularitě této události.

Start a cíl pochodu byl na hasičském výletišti, kde bylo pro účastníky připraveno bohaté občerstvení a posezení s živou hudbou R+R. Pro neposedné děti, které měli ještě dostatek energie po pochodu, byl zajištěn skákací hrad. Všichni účastníci byli po absolvování jedné z tras odměněni pamětním listem a upomínkovým butonem.Sportovní klub Nýrov děkuje všem, kteří se pochodu účastnili.

Poděkování patří také sponzorům (Město Kunštát, Obec Nýrov, BARVY A LAKY TELURIA Skrchov, KORA-VODOSTAVING Kunštát, ZDV Nýrov,  STAR OIL, s.r.o.) za finanční dary, kterými akci podpořili, skupině R+R za hudební zpestření  a SDH Nýrov za zapůjčení výletiště.

DSC_0049

 

 

 

 

 

 

DSC_0050

 

 

 

 

 

 

DSC_0081